Про участь учнівської молоді Запорізької області в конкурсі "Юний дослідник" та конкурсі раціоналізаторских проектів

27.05.2015 12:25

Інформація про участь учнівської молоді Запорізької області в очних етапах Всеукраїнського  конкурсу з природознавства «Юний дослідник» та Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проектів, 19.05.2015 р. – 21.05.2015 р., м. Київ

З 19 травня 2015 року по 21 травня 2015 року в Національному еколого – натуралістичному центрі учнівської молоді були проведені очні етапи Всеукраїнських конкурсів «Юний дослідник» та винахідницьких і раціоналізаторських проектів. Участь школярів області в конкурсах була організована Запорізьким обласним центром еколого - натуралістичної творчості учнівської молоді за підсумками попередніх обласних етапів конкурсів.

В конкурсі «Юний дослідник» брали участь 5 вихованців закладів освіти  Запорізької області: ЗОШ № 65 Шевченківського району та ЗОШ № 59 Ленінського району м. Запоріжжя, Вознесенської ЗОШ та Костянтинівського ліцею «Ерудит» Мелітопольського району.

Школярі захищали дослідницькі роботи з природознавства в різних номінаціях та отримали Грамоти Національного еколого – натуралістичного центру за активну участь.

В конкурсі винахідницьких і раціоналізаторських проектів брали участь вихованці Пологівського району: Пологівський НВК та Пологівська СЗОШ № 2.

Учень 7 класу Пологівського НВК, Савічев Владислав, отримав призове ІІ місце за розроблений проект та Грамоту переможця конкурсу, другий учень отримав Грамоту учасника конкурсу від Національного еколого – натуралістичного центру учнівської молоді.